Om oss

Agneta och Sandra | Well Frisör & Interiör

Vi är Well Frisör & Interiör

Vi är två systrar som har valt att satsa på vår stora dröm tillsammans en skönhetssalong. Vi erbjuder dig en en mängd olika behandlingar i lugn och avslappnad miljö.

Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att vi har den utbildning och kompetens som krävs för att utföra professionella behandlingar.

I vår shop erbjuder vi produkter inom  hårvård, hudvård, parfym, presentartiklar mm.

Välkommen till oss!

Hälsningar
Sandra & Agneta

Mer om Sandra

Sandra är utbildad frisör och har vidareutbildats genom åren i olika kurser inom hår och hårvård. Hon har även en grundutbildning i Traditionell Kinesisk Medicin och har jobbat i 10år som frisör.

Sandra är föräldraledig från September 2018 och tills vidare.

Sandra Guldstegen 2013 Well Frisör & Interiör
Agneta Guldstegen 2017 Well Frisör & Interiör

Mer om Agneta

Agneta är i grunden utbildad undersköterska och har genom åren utbildat sig flitigt inom många olika skönhetsområden som fransstylist, kosmetisk tatuering, diplomerad M3 terapeut, diplomerad tandblekare med smileeffect tandblekning.  

Mer om Anette

Kärleken förde mig till Söråker...
Jag heter Anette Öhman. Född 1970 och kommer från Ljusdal i Hälsingland. 

Jag har en stor familj (sambo, tre egna barn plus fyra bonusbarn i åldrarna 11-19, katter och hund). Fritiden handlar mestadels om barnens aktiviteter. Mina egna intressen är ridning, slalom, dans, djur och natur.

Jag jobbade med olika saker innan jag kom på att det ju var frisör jag ville bli. Gick lärlingsutbildning och tog gesällbrev år 2000. Sedan dess har jag jobbat som anställd, hyrt stol och de sista 7 åren drivit egen salong i Ljusdal.

Men nu ska jag alltså få jobba på den här mysiga salongen tillsammans med de här gulliga tjejerna.

Spännande och jättekul!