M3 – Kropp & Ansikte

M3 är den nya behandlingsserien som utför behandlingar på både ansikte & kropp.

Vi Arbetar med Dr rimples hudvård och kommer att saluföra denna även ut till kund, allt för kundens bästa!

M3 med Well Frisör & Interiör

Kropp & Ansikte

Vi erbjuder flera olika behandlingar för ansikte och kropp. 

  • Mesoterapi – ansiktsdekolletage
  • Oxybration – ansiktsdekolletage
  • Diamond Microdermabration – ansiktsdekolletage
  • Kavitationspeeling för ansikte
  • M3 Radiofrekvens (RF) för ansikte eller kropp
  • Ultrasound för ansikte eller kropp
  • Dermomassager för kropp
  • Liposuction för kropp
  • Deluxe-behandling för ansikte eller kropp

Ultrasound för ansikte eller kropp

Används främst för att effektivisera penetrering av produkt, ex serum, samt masserar och värmer uppvävnad 10000 ggr så mkt som klassisk massage. Går utmärkt att använda på ansikte & kropp.

Mesoterapi – ansiktsdekolletage

Det mest populära alternativet till injektionsbehandlingar! Preparat förs in i överhuden med hjälp av elektriska impulsers öppnar kanaler i cellmembranet.

Oxybration – ansiktsdekolletage

Denna behandling innebär att man intensivt men skonsamt avlägsnar döda hudceller med en handhållen spray innehållande natriumcloridlösning & oxygen. En utmärkt behandling vid ex inflammerad acne eller annan hud som behöver fräschas upp och lugnas.

Diamond Microdermabration – ansiktsdekolletage

Modern teknik för att slipa huden, lager för lager till den önskade nivån. Behandlingen utförs genom att använda ett vakuummunstycke med slipstenar på toppen.

Kavitationspeeling för ansikte

Behandling av hud med ultraljudsvågor som frigör porer från döda celler, överskott av talg, bakterier, giftiga ämnen & kosmetiska rester. Huden blir ren & mjuk efter endast en behandling.

M3 RF för ansikte eller kropp

Teknik för kroppsformning med hjälp av radiofrekvensvågor. Stramar åt huden, stimulerar kollagen & elastinproduktionen, reducerar fett & celluliter. Både kropp & ansikte.
Fler behandlingar krävs.

Liposuction för kropp

Ny metod med infrarött & ultraljudskavitation för att bli av med envisa fettdepåer på kroppen. Kombinationen optimerar resultatet av reduceringen av fett. Tekniken används för att forma kroppen. Fler behandlingar krävs.

Dermomassager för kropp

Innovativ vaccummassage av kroppen& bland de mest effektiva behandlingarna för eliminering av celluliter. En del specialister känner även till denna behandling under namnet Endermologie. För bästa resultat är fler behandlingar att föredra!

Deluxebehandling för kropp eller ansikte.

En härlig och effektiv kombination av behandlingar som anpassas efter just dina behov. T.ex. en kombination av dermomassage, kavitation & ultraljud.